3.01 Author’s Note : Restart

Shit gue udah lama banget nggak nulis di Rumah Lor.

Alasannya…..bodo amatlah sama alasan. I don’t have a good reason anyway though.

Hampir setahun Rumah Lor nggak ada entry baru. Nggak gampang juga untuk restart. Tapi..kalau Donald Trump aja bisa jadi presiden USA, maka restart hidup juga menjadi sesuatu yang dapat dilakukan.

I’m not talking about this blog. But about life in general, including your life. Jadi buat semua orang yang mau restart hidupnya (e.g memperbaiki kesalahan, memulai kembali sebuah hal yg pernah ditinggalkan (e.g les bahasa lagi, mulai bangun usaha sama temen2 yang sempet ditinggalin)) , let’s do it together!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s